Robijn. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

Tips voor de gekleurde was

Hieronder vind je een aantal tips voor de gekleurde was.

 • Op hoeveel graden was ik mijn gekleurde was?

  Gekleurd wasgoed kan zowel met de hand als met de machine gewassen worden op temperaturen van 30 tot 60 graden. Raadpleeg hiervoor altijd het wasetiket. Geschikt voor de bonte en gekleurde was zijn Robijn Color, Robijn Color Pink Sensation en Robijn Color Purple Sensation en Robijn Krachtig Schoon Color.

   

  Klik hier voor producten 

 • Wat is het verschil tussen Robijn Color Pink Sensation en Robijn Color Purple Sensation?

  Zowel Robijn Color Pink Sensation en Robijn Color Purple Sensation zijn geschikt voor de gekleurde was. Robijn Pink Sensation onderscheid zich door de frisse, zoete geur van Rose, terwijl Robijn purple Sensation wordt gekenmerkt door de intense geur van Passion Flower. Zowel Robijn Color Pink Sensation als Robijn Color Purple Sensation wast alle bonte en gekleurde was schoon en houdt de kleuren langer als nieuw, zelfs bij veelvuldig wassen! Het belangrijkste gezamenlijke kenmerk van Robijn Color Pink Sensation en Robijn Color Purple Sensation is dat het product wordt gekenmerkt door de Langer fris formule, waardoor je was langer fris ruikt, zelfs als je het na een tijdje uit de kast haalt!

   

  Klik hier voor producten
  Klik hier voor producten

 • Hoe scheid ik mijn gekleurde was?

  Het beste kunnen bij elkaar horende (pastel)kleurige artikelen bij elkaar gewassen worden om kleurverschil te voorkomen. Op deze manier blijven je kleuren langer mooi en help je zelf een handje om de vervaging van je kleuren in je kleding tegen te gaan!