Robijn. Want wat mooi is, moet mooi blijven.

Tips voor de sterk bevuilde was

Hieronder vind je tips voor de sterk bevuilde was.

  • Op hoeveel graden was ik mijn sterk bevuilde was?

    Sterk bevuilde was kun je het beste wassen tussen de 30 en de 60 graden. Doe niet teveel was tegelijk in de wastrommel. Zo voorkom je dat je flink bevuilde was niet schoont wordt.

  • Moet ik sterk bevuilde was voorbehandelen?

    Sterk vervuilde was kun je het beste voorbehandelen en een tijdje laten inweken met geconcentreerd wasmiddel. Witte en gekleurde was mag best een tijdje in het sop staan(wel apart), en alle andere was kan beter niet te lang weken. Het is ook raadzaam om vervuilde kleding die vlekken bevatten specifiek voor te behandelen met een beetje geconcentreerd wasmiddel. Kwetsbare stoffen als wol, zijde of leer kun je beter niet laten inweken.

  • Hoe was ik mijn sterk bevuilde was?

    Voor sterk bevuilde was heeft Robijn een nieuwe oplossing: Robijn Krachtig Schoon. Deze 2in1 formule beschermt je was én verwijdert hardnekkige vlekken. Je hebt dus geen aparte vlekverwijderaar nodig! Bovendien heeft de fles een hele handig doseerbal. Druk de doseerbal uit de fles, giet er wasmiddel in en wrijf er voorzichtig mee over de vlek. De structuur van de doseerbal maakt het voorbehandelen van vlekken heel eenvoudig. Plaats de doseerbal vervolgens achterin de wastrommel, bovenop de was. Robijn Krachtig Schoon gaat nu voor jou aan de slag voor een stralend frisse was!