You are using unsupported browsers

Try one of the supported browsers to improve experience

 

Google Chrome 55

Google Chrome 55

Mozilla Firefox 51

Mozilla Firefox 51

macOS Safari 11

macOS Safari 11

Internet Explorer 11

Internet Explorer 11

You may continue using your current browser but certain features may not operate correctly

 

Continue

Geurstokjes

Meer weten over geurstokjes?

Hieronder vind je een aantal tips voor geurstokjes.

Terug naar het overzicht

  • Met de Robijn geurstokjes kun je altijd genieten van jouw favoriete Robijn geur in huis, zonder een vinger uit te steken naar de wasmand. De geur wordt gedurende 6 weken subtiel in huis verspreid. Er zijn drie varianten van de geurstokjes: Morgenfris, Pink Sensation en Zwitsal.

  • Plaats voor het grootste effect alle vijf de stokjes in het flesje. Wacht een dag tot de geurstokjes het parfum hebben opgezogen. Let op dat de geurstokjes niet voor een open raam, dichtbij de luchtventilatie, of in een te grote ruimte zijn geplaatst voor optimaal effect. Ook helpt het vaak om de geurstokjes op een hogere plek te zetten.

  • Was na het openen van de geurstokjes je handen om te voorkomen dat de vloeistof in contact komt met de huid. Parfum kan de huid irriteren of een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg bij aanhoudende huidirritatie of oogirritatie een arts. Plaats de geurstokjes buiten het bereik van kinderen. Mocht je kind toch in aanraking zijn gekomen met de vloeistof, spoel dan zo snel mogelijk de huid of ogen en raadpleeg een arts.

  • Plaats de geurstokjes op een stabiele ondergrond om omvallen te voorkomen, en vermijd hierbij gepolijste, geverfde of plastic oppervlakken. Gemorst parfum kan oppervlakken beschadigen. Als de geurstokjes zijn omgevallen, neem dan het oppervlak zo snel mogelijk af met een vochtige doek.

Ken je etiket

Hoe zit het ook alweer precies met die tekentjes op je kledingetiket?

Lees meer

Populaire producten

Geurstokjes Rose Chique

Geurstokjes Paradise Secret

Geurstokjes Zwitsal