You are using unsupported browsers

Try one of the supported browsers to improve experience

 

Google Chrome 55

Google Chrome 55

Mozilla Firefox 51

Mozilla Firefox 51

macOS Safari 11

macOS Safari 11

Internet Explorer 11

Internet Explorer 11

You may continue using your current browser but certain features may not operate correctly

 

Continue

Gekleurde was

Meer weten over gekleurde was?

Hieronder vind je een aantal tips voor gekleurde was.

Terug naar het overzicht

  • Gekleurd wasgoed kan zowel met de hand als met de machine gewassen worden op temperaturen van 30 tot 60 graden. Raadpleeg hiervoor altijd het wasetiket. Geschikt voor de bonte en gekleurde was zijn onder andere Robijn Color, Robijn Color Pink Sensation en Robijn Color Purple Sensation 

  • Robijn heeft drie verschillende producten voor de gekleurde was: Klein & Krachtig vloeibaar, semi-geconcentreerde wasmiddelen en poeder. De Klein & Krachtig wasmiddelen zijn extra geconcentreerd. Dit betekent dat je hier minder wasmiddel van hoeft te gebruiken, vanwege de hogere concentratie. Binnen de Klein & Krachtig zijn er meerdere soorten wasmiddelen voor kleur .

    De producten zijn allemaal goed voor de gekleurde was, het verschil tussen deze producten is de geur. Kies dus de variant die je het lekkerst vindt ruiken. Van de semi-geconcentreerde wasmiddelen kun je Robijn Color, Robijn Color Purple Sensation of Robijn Color Pink Sensation gebruiken. Ook voor deze wasmiddelen geldt dat de wasmiddelen allemaal geschikt zijn voor de gekleurde was, maar dat ze verschillen qua geur. Wanneer je liever waspoeder gebruikt, is Robijn Color waspoeder geschikt.

  • Het beste kunnen bij elkaar horende (pastel)kleurige artikelen bij elkaar gewassen worden om kleurverschil te voorkomen. Op deze manier blijven je kleuren langer mooi en help je zelf een handje om de vervaging van je kleuren in je kleding tegen te gaan!

Ken je etiket

Hoe zit het ook alweer precies met die tekentjes op je kledingetiket?

Lees meer

Populaire producten

Capsules Color

Klein & Krachtig Wasmiddel Color

Wasverzachter Passiebloem & Bergamot