You are using unsupported browsers

Try one of the supported browsers to improve experience

 

Google Chrome 55

Google Chrome 55

Mozilla Firefox 51

Mozilla Firefox 51

macOS Safari 11

macOS Safari 11

Internet Explorer 11

Internet Explorer 11

You may continue using your current browser but certain features may not operate correctly

 

Continue

Wasverzachter

Meer weten over wasverzachter?

Hieronder vind je een aantal tips voor het gebruik van wasverzachter. 

Terug naar het overzicht

  • Je wasgoed wordt niet alleen zacht van wasverzachter, maar behalve dat zorgen ze ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof, waardoor er minder wrijving ontstaat tussen deze vezels. Je kleding behoudt zijn kwaliteit doordat het minder snel slijt, zijn pasvorm en kleuren behoudt. Ook is je kleding makkelijker strijkbaar door wasverzachter en droogt het sneller! Robijn heeft een grote variatie aan heerlijke geuren! Probeer ook eens Robijn Wasverzachter Collections: een complete lijn voor een intense geurbeleving.

  • Om je wasgoed heerlijk zacht te houden en te beschermen kun je het beste Robijn wasverzachter gebruiken. Voor een optimaal fris-effect is het belangrijk om altijd de juiste dosering te gebruiken. Volg hiervoor de instructies op de achterkant van het etiket. Op iedere Robijn wasverzachter zit een handig doseerdop. Gebruik deze dop alleen voor de Robijn wasverzachter en niet voor andere producten, zoals wasmiddelen.

    Doe de wasverzachter altijd in het bakje voor wasverzachters in de wasmachine. Verdun de wasverzachter nooit met water! Je kunt de fles wasverzachter het beste op kamertemperatuur bewaren. Het product is namelijk gevoelig voor een zeer warme of zeer koude omgeving. Bewaar de fles dus niet in direct zonlicht.

Ken je etiket

Hoe zit het ook alweer precies met die tekentjes op je kledingetiket?

Lees meer

Populaire producten

Deluxe Wasverzachter Floral Sunrise

Wasverzachter Paradise Secret

Wasverzachter Zwitsal