You are using unsupported browsers

Try one of the supported browsers to improve experience

 

Google Chrome 55

Google Chrome 55

Mozilla Firefox 51

Mozilla Firefox 51

macOS Safari 11

macOS Safari 11

Internet Explorer 11

Internet Explorer 11

You may continue using your current browser but certain features may not operate correctly

 

Continue

Witte was

Meer weten over witte was?

Hieronder vind je een aantal tips voor de witte was.

Terug naar het overzicht

  • Wit wasgoed kan zowel met de hand als met de machine gewassen worden op temperaturen van 30 tot 60 graden. Geschikt voor de witte was zijn zowel Robijn Stralend Wit en Robijn Bright Couture.  

  • Witte was wil nog weleens grauw worden. Je dient voor witte was altijd op de juiste temperatuur te wassen. Raadpleeg hiervoor altijd het wasetiket. Ook kun je het beste je witte was het beste scheiden; voorkom dat (licht) gekleurde was samen met witte was gewassen wordt. Je kunt beter nooit witte moltons samen met normale witte katoenen stoffen wassen, want dat kan voor pilvorming op je witte was zorgen. Gebruik voor een heerlijke frisse en schone was Robijn Stralend Wit!

  • Wanneer je witte was sterk bevuild is, kun je deze het beste voorbehandelen en een tijdje laten inweken met geconcentreerd wasmiddel. Witte was mag best een tijdje in het sop staan, apart van andere kleuren. Het is ook raadzaam om vervuilde kleding die vlekken bevatten specifiek voor te behandelen met een beetje geconcentreerd wasmiddel. Kwetsbare stoffen als wol, zijden of leer kun je beter niet laten inweken.

Ken je etiket

Hoe zit het ook alweer precies met die tekentjes op je kledingetiket?

Lees meer

Populaire producten

Capsules Stralend Wit

Klein & Krachtig Wasmiddel Spa Sensation

Wasverzachter Jasmijn & Sandelhout